Skogberga gård

Öppet Hus - Folkmusik och Fika!

Den andra söndagen varje månad håller Täby Spelmansgille Öppet Hus på Skogberga Spelmansgård mellan kl. 13-15, se vägbeskrivning (ej jun-aug).

Varmt välkommen att lyssna till små och stora grupper eller solister i Gillet. Det är fritt inträde och kaffeservering med hembakt bröd till självkostnadspris. Passa på att njuta en stund i 1700-tals miljö!

Skogberga Spelmansgård Öppet Hus

Kalender för spel 2018  (se även alla genomförda spelningar)

Lördag 20 oktober Gladpack Spelmän spelar på FolkkulturCentrum i Hjorthagens Medborgarhus, kl 18.00-20.00 i Teatern. Det sägs ju att musik ska byggas av glädje och det är Gladpack Spelmäns motto när de spelar och sjunger på folkmusikens grund. Det brukar bli högt i tak med mycket sväng. Deras visor är underfundiga och roliga. Välkomna till en trevlig kväll på FolkkulturCentrum i Hjorthagen, på Artemisvägen 19. Entré 150 kr. Här går det att förboka och se vägbeskrivning, klicka på Alla evenemang.
Söndag 11 november "Öppet folkmusikhus för barn och unga" i Skogberga kl. 11.00-13.15. Är du mellan 6 och 15 år? Gillar du musik och vill lära dig låtar? Då kan du tillsammans med Camilla, Ingrid, Laila och andra barn & unga spela, sjunga och ha kul! Ingen kursavgift, lätt lunch serveras.
Söndag 11 november Varmt välkommen till Öppet Hus i Skogberga kl. 13.00-15.00 (läs mer överst på sidan).
Lördag 17 november Välkommen till "Folkmusikkväll i Norrort" på Kvarntorpsgården i Täby, ett öppet spel- och danshus! Kom och dansa polskor och lite gammalt till spelmän från Täby Spelmansgille m fl. Buskspel i fiket och fri entré, kl. 19.00-22.30!
Kvällen inleds med en konsert kl. 18.00 av Gladpack Spelmän, som spelar "Jimlåtar". Gladpack Spelmän, som ofta kallas "Stämningshöjarna" är medlemmar i Täby Spelmansgille. Se AFFISCH och FLYER, sprid de gärna! Arrangörer Täby Spelmansgille och Täby Folkdansgille.
Söndag 9 december "Öppet folkmusikhus för barn och unga" i Skogberga kl. 11.00-13.15. Är du mellan 6 och 15 år? Gillar du musik och vill lära dig låtar? Då kan du tillsammans med Camilla, Ingrid, Laila och andra barn & unga spela, sjunga och ha kul! Ingen kursavgift, lätt lunch serveras.
Söndag 9 december Varmt välkommen till årets sista Öppet Hus i Skogberga, kl. 13.00-15.00. Det blir mycket härlig musik med fin julstämning (läs mer överst på sidan).
Gå till TOPPEN AV SIDAN